marți, 16 noiembrie 2010

Shakira - Vârf de atac (Official Music Video)


Când Shakira a lansat videoclipul piesei dedicată Campionatului Mondial de fotbal, "Waka Waka (This Time For Africa)", era deja ştiut că această piesă va fi condamnată succesului. Bucuria, fericirea, extazul de pe terenul de fotbal plus bucuria, fericirea şi extazul etalate într-un dans fierbinte şi exoticnu aveau cum să rateze ţinta finală, pulsul a milioane de inimi planetare.

Piesa "Waka Waka" a fost aleasă ca imn al Campionatului Mondial de fotbal, ce a avut startul la 11 Iunie în Africa de Sud, iar printre "protagonişti pot fi recunoscuţi  Lionel Messi, Dani Alves, Rafa Marquez, Gerard Pique şi Carlos Kameni, alături de mulţi alţi fotbalisti.

"Campionatul Mondial este un miracol global, conectând fiecare ţară, rasă, religie şi condiţie socială în jurul unei pasiuni unice. Reprezintă un eveniment care are puterea să unească şi să integreze. În fapt, despre asta  este şi piesa," a declarat Shakira.


   

Shakira avea să-şi lanseze noul clip la piesa "La La La" cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, găzduit de Brazilia, însă, din păcate, nu s-a bucurat de acelaşi succes ca şi cel din 2010.
   Dar nu videoclipul ar fi fost de vină, ci tocmai piesa, care, deşi refăcută după o primă versiune lansată pe 28 martie 2014, a fost primită mai rece de către critici. Pentru piesa prezentată la C.M. de fotbal, Shakira a colaborat cu muzicianul brazilian Carlinhos Brown, iar protagoniştii videoclipului sunt fotbalişti cu nume sonore, inclusiv Lionel Messi, Neymar, Cesc Fabregas, Sergio Agüero, Radamel Falcao, James Rodríguez şi Eric Abidal, ba chiar şi soţul câtăreţei, Gerard Piqué,  dar şi fiul lor, Milano.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.