luni, 10 octombrie 2011

Jocurile Olimpice din 2016

   Oraşul Rio de Janeiro va găzdui, în 2016, ediţia a XXXI-a a a Jocurilor Olimpice, prima în America de Sud din istoria competiţiei, conform rezultatului scrutinului ce a avut loc la Copenhaga.
   Având o populaţie de aproximativ 6 milioane de locuitori, Rio de Janeiro este al doilea oraş ca mărime din Brazilia şi reprezintă principala atracţie turistică de pe coasta de est a Americii de Sud. Recunoscut pentru celebrul carnaval, plajele întinse şi fine, munţii din împrejurimi şi uriaşa statuie a lui Iisus, Rio de Janeiro a mai candidat, însă fără succes, pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 1936, 1940, 2004 şi 2012.
Turnul Olimpic pentru 2016...  Rio de Janeiro 


Aceasta structura verticala va fi construita pe Cotonduba Island .

Va fi atat un turn de observatie cat si un semn de bun venit pentru vizitatorii sositi pe calea aerului sau pe apa la Rio de Janeiro , unde vor avea loc Jocurile Olimpice din 2016.

Acest proiect este din Zurich si prin panourile solare va utiliza energia solara in timpul zilei sa pompeze apa de mare asa cum se vede in poza. Miscarea apei va fi de asemenea utilizata ca sa porneasca turbinele si sa produca energia necesara sa functioneze in timpul noptii.



In Solo City Tower va fi o cafenea amfiteatru, un auditorium, magazine, etc si lifturile vor duce vizitatorii pe acoperisul turnului, unde panorama va fi fantastica, iar bungee jumping va avea o platforma speciala.  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.